ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Κ. ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ .

sartheles

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ
ΥΛΙΚΑ
1.. ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ
2.. ΠΕΡΙΠΟΥ 10-12 ΛΕΜΟΝΙΑ
3.. ΠΕΡΙΠΟΥ 3-4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
——————————————————
ΕΝΑ ΤΑΠΕΡ 20Χ20 ΕΚΑΤ. ΜΕ ΥΨΟΣ 6 ΕΚΑΤ.
ΠΕΡΙΠΟΥ…. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ 1 ΚΙΛΟ
————————————————————————————————–
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ( ταπερ ).
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΥΜΟ 10-12 ΛΕΜΟΝΙΩΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΚΟΨΕΙ 3-4
ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ Η ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ
ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
————————————————————————————————
ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΟΥΝ…….
————————————————————————————————-
ΤΡΟΠΟΣ .. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ (ταπερ ) ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΩΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ… ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ……ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙΣ
ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ…..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΥΓ 1 : ( ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ Ω3 ΚΑΙ Ω6 ΛΙΠΑΡΑ )
ΥΓ 2 : ( Την συνταγή μου την έδωσε φίλος από την Ιταλία την δοκίμασα και νομίζω ότι είναι πολύ καλή.)
Α.Ι.Β