ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Κ. ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ .

sartheles

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ
ΥΛΙΚΑ
1.. ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ
2.. ΠΕΡΙΠΟΥ 10-12 ΛΕΜΟΝΙΑ
3.. ΠΕΡΙΠΟΥ 3-4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
——————————————————
ΕΝΑ ΤΑΠΕΡ 20Χ20 ΕΚΑΤ. ΜΕ ΥΨΟΣ 6 ΕΚΑΤ.
ΠΕΡΙΠΟΥ…. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ 1 ΚΙΛΟ
————————————————————————————————–
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ( ταπερ ).
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΥΜΟ 10-12 ΛΕΜΟΝΙΩΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΚΟΨΕΙ 3-4
ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ Η ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ
ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
————————————————————————————————
ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΟΥΝ…….
————————————————————————————————-
ΤΡΟΠΟΣ .. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ (ταπερ ) ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΩΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ… ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ……ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙΣ
ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ…..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΥΓ 1 : ( ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ Ω3 ΚΑΙ Ω6 ΛΙΠΑΡΑ )
ΥΓ 2 : ( Την συνταγή μου την έδωσε φίλος από την Ιταλία την δοκίμασα και νομίζω ότι είναι πολύ καλή.)
Α.Ι.Β

 

 

 

 

Καλησπέρα κλειδαράς γλυφάδα ή Νικόλαος Μπαφέτης. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Στρατή γιατί είναι ότι καλύτερο έχω γνωρίσει σαν επαγγελματίας. Είχα πάει για ένα άνοιγμα πόρτας στο μαγαζί του και όταν είδα πόσο πολύ αγαπάει τη δουλειά του και τη ποιότητα διαθέτη έμεινα έκπληκτος.