Η καθαριότητα του ιχθυοπωλείου είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος. Διαθέτουμε επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού και ειδικά καθαριστικά- εγκεκριμένα από τον ΕΦΕΤ, κατάλληλα για καταστήματα τροφίμων -για όλους τους χώρους του καταστήματος.

 Καθημερινά πριν το άνοιγμα  αλλά και  πριν το κλείσιμο του ιχθυοπωλείου μας  γίνετε σχολαστικός καθαρισμός σε όλα τα σημεία του. Κάθε εβδομάδα ειδικό συνεργείο καθαρισμού πραγματοποιεί λεπτομερειακό  καθαρισμό-απολύμανση  όλων των χώρων. 

            Επίσης,  έχουμε προσλάβει αδειούχο τεχνολόγο γεωπόνο ώστε κατά τακτά χρονικά διαστήματα να πραγματοποιεί όπου προβλέπεται, απολυμάνσεις-μυοκτονίες  και να επιθεωρεί όλες  τις ειδικές παγίδες που έχουμε τοποθετήσει έξω από το κατάστημα μας για να μην υπάρχει περίπτωση εισόδου στο εσωτερικό του ιχθυοπωλείου εντόμων η τρωκτικών.

Επιπρόσθετα έχουμε τοποθετήσει στην είσοδο του καταστήματος  σύγχρονα μηχανήματα αεροκουρτινών  ώστε να μην είναι δυνατή η είσοδος  στο ιχθυοπωλείο όλων των εντόμων.

¨Όλο το προσωπικό τηρούμε συνειδητά και με πολύ ευλάβεια όλους τους κανόνες ατομικής υγιεινής. Έχουμε λάβει όλοι μας επίσημες πιστοποιήσεις καταλληλότητας  για χειρισμό τροφίμων μετά από συμμετοχή μας σε σεμινάρια του ΕΦΕΤ.  Επιπρόσθετα και εγώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχω συμμετάσχει – μέσω του ανοιχτού πανεπιστημίου-για ένα εξάμηνο στον θεματικό κύκλο ” Μικροβιολογία τροφίμων” του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας αποκομίσει πολύ εξειδικευμένες γνώσεις για την ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων, φροντίζοντας καθημερινά να τις αξιοποιώ.

kathariotita-psaradikogr